21 Ekim 2010 Perşembe

Ekim Ayı Favorileri

selamlar

okudugum bloglarda hep göruyordum bu ay favorilerini bende yapsam fılan derken en sonunda resım cekebildim:)hadi hep beraber bakalım benım ekim ayında en cok kullandıgım,memnun kaldıgım ürünlere.Bu ayı genelde cok hafif makyajla gecıstırdım.cok fazla renklı far sürmedım.


  1. MAC STUDİO FİX PUDRA-FONDOTEN:Bu ürün benım için sadece bu ayın degıl aldıgımdan beri en favori ürünüm.benım rengim nc20.kapatıcılıgı cok yuksek.fırcayla sürüldügü zaman kesınlıkle daha dogal duruyor.ben edm flat topla suruyorum.cok memnunum.bittikce alacagım bir ürün.
  2. STİLA BRONZER:Bu bronzer  strawberryden aldıgım my mom my hero setin içinden cıkmıstı.rengi her nekadar koyu gorunsede suruldugunde cok tatlı bır bronzluk yapıyor benım cıldımde.ben cok beyazım bazen yuzum solgun olabılıyor.studıo fıxımı surdugumde 7 numaradakı coastal fırcayla cok hafıf gecıyorum yuz rengımı dengelıyor.guzel ve taze bır ısıltı verıyor.
  3. MAC SPRİNGSHEEN ALLIK:aldıgımdan beı bu allıgı suruyorum.resmen bayıldım strawberryden aldım.ben renk anlatma konusunda cok basarılı degılım ama ılerıkı yazılarımda zaten anlatıcam bu allıgı.
  4. MAC CCB HUSH:BU ürün cok amaclı bir ürün krem allık gibi ama ben genelde allık altına yada uzerıne burnumun ustune yada dudagıma suruyorum.bronz makyaj yaptıgımda dudagımda cok guzel suruyor.far olarak bır kez denedım ama krem yapılı oldugundan bırıkme yaptı o yuzden far olarak tercıh etcegım bır urun deıl ama yanaklarda cok guzel duruyor.
  5. FLORMAR MONO EYESHADOW NO:015:BU fara bayılıyorummmmm.zaten flormar bu sıralar kendını baya bı gelıstırdı.bu farı hergun kullanıyorum kalıcılıgı cok ıyı bır kere ayrıca yumusak bır yapısı var ama tozlanmıyor.cok sımlı degıl ama sedeflı oldugundan cok aydınlık bır goruntu saglıyor.
  6. EDM FLAT TOP FIRCA:Bu fırca ıle hersey surulebılır.ben mıneral fondotenlerım ıcın almıstım bayada kullandım ama su sıralar mınerallerı bıraktıgım ıcın studıo fıxımı bununla suruyorum.ama her turlu allık,bronzer hatta lıkıt fondoten bıle surulebılır.
  7. COASTAL SCENTS DUO FİBRE FIRCA:bu fırcada yıne bır cok urunu surmek ıcın kullanılabılır.ben bronzer yada allık surmek ıcın kullanıyorum.ılk aldıgımda bıraz dokulme yaptıysada sımdı gayet ıyı.lıkıt fondoten surmek ıcınde kullanılabılır.ben 1 tane daha alıcam sanırım.suanda sitesınde bu fırca satılmıyor.ama siyah olanı mevcut
  8. SHE GLOSS:Sanırım rengi L24.ben she glossları cok seviyorum artık satılmıyorlar ama elımde 1 2 tane mevcut kokusu yapısı ve renklerı cok guzel.
  9. MAC FUNKY FUSİON LİPGLASS:Elimdeki tek mac gloss.rengi güzel bir pembe.yapısı güzel.ama harika bir ürün degıl bence acw sitesinden almıstım bu ay genelde bunu sürdüm.ileriki yazılarımda tanıtıcam.
  10. CECİLE BOOSTER MASCARA:Cok uygun bir fyata aldıgım bu rimelden cok memnunum.bundan once lancome hypnose kullandım ve aralarındakı tek fark hypnoseun daha pahalı olması.dolgunluk verıyor.uzatıyor daha ne olsun.
  11. FLORMAR KAŞ KALEMİ:Numarası 401 bir arkadasımın tavsiyesiyle aldım ve cok memnunum gayet doğal duruyor.
  12. PASTEL METALLİC KALEM:Bende bu kalemin her rengi mevcut.asırı memnunum akma bulasma yapmıyor.ozellıkle lacivert rengi cok güzel.her zaman tekrar tekrar alacagım bir ürün.
13BATH AND BODY WORKS VÜCUT KREMİ:Bu kremin kokusuna ölüp bitiyotum resmen.bu fotograftaki warm vanilla sugar.kokusu muhteşemmmmmmmm.bende sweat peade var oda cok guzel kokuyor.
14 REXONA DEODORANT:Bu yaz hep bu deodoratları kullandım bunun kokusunu cok sevmesemde yınede etkılı bır ürün
15ARKO NEM KREM:el kremi konusunda cokta secici bi insan deılım kokusu seversem kullanırıım.elımde bu sıralar bu krem var seviyorumm
16-17 GOLDEN ROSE-CARMİNA OJELER:Oje konusunda sınırlarım bellı ya kırmızı ya pembe yada beyaz tonları surerım.sizlerden gordukce heveslenıyorum ama kendıme yakıstıramıyorum baska renklerı.
18LES PETTİTES PLEİSURS PARFÜM:Bu parfumlerı bu yaz bır akrabam belçikadan getirdi oralarda baya yaygın ola bır markaymıs.yves rocher markasına benzıyor ama bu kesınlıkle cook daha guzel kokuyor ve cok kalıcı.elımde hındıstan cevızlısı,cılek-vanılyası ve muge cıcegı var.vanılyası var ama basımı agrıttı.
19 JOHNSON BABY YAG:Mevsim degısıklıgınden sanırım tenım asırı kuru ve pul pul her banyodan sonra bol bol yag suruyorum nemlendırıcıler yetmıyor cunku.kuru cıltler ıcın gercekten etkılı.


7 yorum:

  1. oo ürünlerin pek güzel :) flormar kaş kalemini bende deniyim bakalım nasılmış :)

    YanıtlaSil
  2. saol chunlicim.bence boyle bır urune ıhtıyacın varsa denemelisin.birde golden roseun tombul kalemı var onada bak

    YanıtlaSil
  3. didemcim flormar 15 no farı bende uzun bir süredir her gün kullanıyorum. göz pınarına olmadı kaş altına, mutlaka hergün elimin altında :)
    şimdilerde mac ccb hush merak listemde ;)
    çok güzel bir yazı olmuş ;)

    YanıtlaSil
  4. aynen canımmmm hergün kullandıgım bir far.bu arada kas kalemı konusunda adı geceb arkadasta sensin:))

    bence ccb hush al sende sanada cok yakıscagına emınım.

    saol canım

    YanıtlaSil
  5. Cecile rimelin başarısına şaşırdım. Deemekte fayda var.

    YanıtlaSil
  6. Canım izleyicin oldum bende blogun çok hoş sevgiler ;)

    YanıtlaSil
  7. blushcım bencede dene begenırsın emınım.

    hasretcım tesekkurler bende senı hep takıp edıyorum gelınlıgını merak edıyorum

    YanıtlaSil