13 Ağustos 2010 Cuma

PRECİOUS(ACI BİR HAYAT ÖYKÜSÜ)


sevgili okurlarımmm seyretmediyseniz lütfen izleyin bu film.2 adet oscar ödüllü bu filmi ben izlemek için baya bir geciktim.dvd kiraladıgım dukkana ugramıstım dün ne var ne yok diye bunu görünce hemen aldım.izlemek bugune kısmetmiş.

aslında biraz sinir bozucu konusu ama olsun izlemeye değer.

konusu:

16 yaşındaki Claireece Precious Jones, Harlem'de kimsenin istemediği bir hayatı yaşamak zorundadır. Öz babası tarafından tecavüze uğramış ve annesi tarafından fiziksel ve psikolojik şiddete uğramaktadır. Vaktini güzel ve alımlı bir kız olduğu hayalleriyle geçirir. Yaşadığı hayat ile yaşıtlarından hatta çevresindeki herkesten o kadar uzaktır ki, sorunlarını anlatacağı onu anlayacak kimsesi yoktur. İlk çocuğu Down sendromlu olan Precious, öz babasından ikinci kez hamile kalır.


benım yorumuma gelecek olursak oncelıkle preciousun annesının sacını basını yolmak ıstıyorum:)ayrıca yüz kere bin kere aılemın degerını bır kez daha anladım.fılmın konusu cok urkutucu olsada hayatın gerceklerı neyazıkkı.

böyle vahşi sapık insanların yasamaya hakkı yok zaten belasınıda buldu!!

2 yorum:

  1. cok acıklı bi hikaye ama böyle yaşanan öyle hayatlar var ki.. ben de işten eve dönerken söylenerek aldım filmi izleyince binlerce kez şükrettim nasıl ufak şeyler için üzüyoruz kendimizi die..

    YanıtlaSil
  2. aynen canım sükretmeyi tekrar tekrar ögreniyorummm:(

    YanıtlaSil